Vasárnap hajnalban véget ért a III. Gyár Fesztivál a Factroy Sportarénában. A rétegfesztivál idén is beváltotta a hozzáfűzött reményeket, ám ahogyan az a nagy rendezvényeken lenni szokott, nem ment minden zökkenőmentesen.

 
A vasgyár épületében tartott underground fesztivál több célt is szolgált. Több, mint ötven fellépő tette tiszteletét a rock, hip-hop, metal, pop, vagy az elektronikus zene műfajában. A Kowalsky meg a Vega, a 30Y, a Black-Out, vagy éppen a Blind Myself, vagy az idén a gyárban igazán zúzós koncertet adó Subscribe mellett azonban felléptek olyan borsodi nagyágyúk, mint a Ritmiklift, a Nem Tej Mama, vagy éppen a Bront vagy a Raze to The Ground, akik csillaga a gyár fesztivál ideje alatt is emelkedett.
 
Augusztus 6-8. között közel ötezer ember látogatott ki a Factroyba és a koncertek, a felbolydult hétköznapok ellenére a sport szerelmesei zavartalanul használhatták görkorijukat, gördeszkájukat, BMX-üket, vagy éppen beülőjüket. Illetve csak majdnem zavartalanul, hiszen a pénteki, központi napon a gyár területén kilenc óra körül elsötétült minden. Egy, az áramellátásért felelős transzformátor felmondta a szolgálatot, s elment az áram a gyárban. A hős ÉMÁSZ dolgozói hamar a helyszínen voltak és saját munkatempójukban röpke három óra végeztével el is tudták hárítani a problémát, így akik kivárták ezt az időt, felléptek, akik kivárták ezt az időt, bulizhattak reggelig.
- Egy apró kitérő ezzel kapcsolatban: A hosszadalmas várakozást nem mindenki bírta, s információink szerint a pénteki karszalagot a szervezők szombaton is elfogadták, ezzel kompenzálva a kisebb malőrt. A pénteki buli végeztével azonban a napi karszalagokat a helyszínen szolgálatban lévő biztonsági munkatársak levágták a fiatalokról, így csupán az mehetett be szombaton az előző napi jegyével, aki nem kívánta az aktuális napon lebulizni jegye árát .

A kicsit felemásra péntek után igazán pörgősre sikeredett a zárónap és a harmadik gyári fesztiválozást a 30y, a Ritmiklift, illetve a nagyszínpad melletti kivilágított bicajos pálya hangulata zárta.
 
 
Jucc79k!

 

Címkék: underground miskolc gyár jucc79k

A bejegyzés trackback címe:

https://miskoczia.blog.hu/api/trackback/id/tr441299682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása