Máris rovat indul itt, MiSkócziában! S, bár itt új, azért hagyományai, máshol már vannak. Itt a tes(z)temen át-ban minden alkalommal egy-egy miskolci szórakozóhelyet vizsgálunk majd meg, mégpedig az 5P-s minőségbiztosítási rendszerben, aminek feloldása: placc, pia, pincér, pipilde, parkoló. Ha ötletetek van, hova látogassunk el legközelebb, írjátok meg az akosfive@gmail.com címre!

Ha valakit csak az árak érdekelnek nem biztos, hogy betér az Intim Eszpresszóba, hiszen a korsó ára „hámhúsz” (South Park fanok előnyben) felett van. Ha azonban számít a minőség is számít, akkor azonban kihagyhatatlan. De nézzük mindezt az 5P rendszerben.
Pincér: Egyszerre mindig ketten vannak pultban, korrektül dolgoznak, ráadásul időnként az alagsorban helyet foglaló vendégekhez is eljutnak. Javukra legyen írva, hogy kevesek, és tudják hogy ők vannak értünk, és nem fordítva.
Pia: Van itt minden a teáktól, a kávékon és turmixokon át a klasszikus alkoholos frissítőkig, tehát te választasz milyen állapotban hagyod el a helyet.
Placc: A belső tér trendi, nemkülönben a terasz. Ha nem dohányzol tanácsos az alagsori helyiséget választani. Ez amúgy már csak azért sem rossz döntés, mert bár fent gyorsabb a kiszolgálás, és van térerő – lent érezhető igazán az „Intim” hangulat.
Pipilde: Van, szappan, kéztörlő és viszonylag tiszta, az időnkénti dugulásokat meg tudjuk be Miskolc öreg csatornahálózatának.
Parkoló: Minthogy sétálóutca, a hely előtt közvetlen nem lehet parkolni, de vannak a közelben mélygarázsok, na meg buszmegálló és taxidroszt is.
Összegzés: Hangulatos hely az Intim. Mindemellett főként azoknak ajánlanám, akik nem feltétlen tompulni, hanem egy sör, esetleg egy tea mellett beszélgetni kívánnak egy jó baráttal, esetleg romantikázni szívük választottjával…
 

 

Címkék: kocsma miskolc intim tesztementat

A bejegyzés trackback címe:

https://miskoczia.blog.hu/api/trackback/id/tr581237032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása